Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο αγαπητό άθλημα των  παιδιών και μέσα από το παιχνίδι που τόσο λατρεύουν μπορείς να διδάξεις το ήθος, την ευγένεια, την πειθαρχία και το σεβασμό που πρέπει να έχει ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο.

Το ποδόσφαιρο επίσης αποτελεί μια μικρογραφία της ίδιας της ζωής με όλα εκείνα τα στοιχεία της ομαδικότητας, της συνεργασίας, των κανόνων, του σεβασμού, του άγχους και του τελικού στόχου που πάντα υπάρχει.

Η διαφορά είναι ότι τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν όλα αυτά τα στοιχεία μέσα από ένα παιχνίδι που αγαπούν αποδέχοντας όλα αυτά τα στοιχεία που θα συναντήσουν στη ζωή τους.

Το Ποδόσφαιρο στον ΑΟ Διονύσου

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Διονύσου είναι μια σχολή για παιδιά 4-18 ετών και αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και παιδαγωγικής προσέγγισης και προπονητικής στο άθλημα του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες.

Με την τεχνογνωσία όλων των προπονητών-δασκάλων από τις σχολές ποδοσφαίρου της ΑΡΣΕΝΑΛ από το 2011 μπορεί να δώσει ένα νέο όραμα και πρόγραμμα στο σύλλογο του Διονύσου και να κάνει την διαφορά με ποιοτική προπόνηση πάντα με παιδαγωγικό προσανατολισμό και φιλοσοφία.

Τμήματα

football

Κ7

football

Κ9

football

Κ11

football

Κ13

football

Κ15

football

Κ16

football

Ανδρικό

Προπονητές Ποδοσφαίρου